17 mrt: Interview Frank Nellen ‘De onzichtbaren’

Een middag met schrijver Frank Nellen in het kader van de Boekenweek 2024

De VLAM (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht) organiseert in samenwerking met Centre Céramique een bijzondere middag aan in het licht van Boekenweek 2024. Op zondag 17 maart verwelkomt Bibliotheek Maastricht de gerenommeerde schrijver Frank Nellen voor een interview met Janna Navis, waarbij zijn nieuwste boek ‘De onzichtbaren’ centraal staat.

In ‘De onzichtbaren’ neemt Frank Nellen zijn lezers mee op een gedurfde zoektocht naar een verloren jeugdvriend in het Kiev van de late jaren 80.Dit tweede literaire werk van de Maastrichtse auteur brengt de verdwenen tijd van de Sovjet-Unie op indrukwekkende wijze tot leven.Nellen overtuigt met dit meesterwerk, waarin zowel de kleine als de grote verhalen van de geschiedenis een betekenisvolle plek vinden.

‘Hou ze in de gaten!’ aldus de Volkskrant over de meest veelbelovende kunstenaars van 2024. Frank Nellen behoort dit jaar tot één van de drie literaire talenten om in de gaten te houden komend jaar. NRC riep Nellen daarnaast uit als dé rijzende ster van 2024 in de categorie Literatuur.

Over Frank Nellen:
Frank Nellen, niet alleen schrijver maar ook jurist en econoom, deelt zijn veelzijdige talenten als docent aan de Universiteit Maastricht en als fiscalist. Na het succesvol ontvangen debuut, ‘Land van dadels en prinsen’, verrast hij opnieuw met ‘De onzichtbaren’ als zijn tweede roman.

Locatie en tijdstip: Souterrain Centre Céramique, 14.30-16.00 uur. Toegang: 5 euro. Aanmelden en reserveren: klantenservice@maastricht.nl

Met boekverkoop en signeersessie

.