27 jan: Boekpresentatie Rozalie Hirs

Boekhandel De Tribune nodigt u met veel genoegen uit voor de presentatie van de jongste dichtbundel van Rozalie Hirs getiteld dagtekening van liefdesvormen
Waar: Boekhandel de Tribune, Kapoenstraat 8-10, Maastricht
Wanneer: zaterdag 27 januari 2024
Hoe laat: 16.00 u. aanvang

Dit is ook de opening van de Poëzieweek, en dus krijgt u bij aankoop van Rozalie’s poëziebundel ook nog het geschenk van de Poëzieweek cadeau.Henk Groenewegen van De Tribune zal Rozalie Hirs introduceren en interviewen, waarna zij een aantal gedichten zal voorlezen. Na afloop zal Rozalie haar bundel voor u signeren en kunnen wij een glas heffen op haar en haar nieuwe bundel.Rozalie Hirs schrijver van inmiddels een indrukwekkende reeks dichtbundels, maar ook werkzaam als componist, heeft onlangs voor haar vorige bundel ecologica de Jan Campertprijs ontvangen. En nu gunt zij ons de primeur van haar jongste bundel.