23 sep: Hoe overleef ik een gesprek met Francine Oomen?

Wauw! Ter ere van haar nieuwste boek ‘Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel’ komt Francine Oomen naar Boekhandel Dominicanen voor een interview! Na 25 jaar Hoe overleef ik is er nu het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen. Stel haar al je vragen over het overleven van de (jong)volwassenheid in de huidige tijd en wereld.

Francine komt op zaterdag 23 september om 11.00 uur naar Boekhandel Dominicanen Heerlen en om 13.00 uur naar Boekhandel Dominicanen (Maastricht). Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht, dus geef hierbij graag even aan of je er in Maastricht of Heerlen bij wilt zijn. Aanmelden: promotie@boekhandeldominicanen.nl

Meer over ‘Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?’

Wat gebeurt er met je als er een heleboel is wat je aan niemand durft te vertellen?

Wat doe je als je je vrienden heel erg nodig hebt, maar ze vier jaar lang niet gezien hebt?
Wat doe je als je akelige stemmen in je hoofd hebt?
Wat doe je als je je een complete puinhoop voelt, terwijl je zelf psycholoog bent?
Wat doe je als je je anders voelt dan anderen? En anders bent?
Als je toekomstdromen als zeepbellen uit elkaar gespat zijn?

Of als je ontdekt dat je zwanger bent (per ongeluk en voor de tweede keer)?
Als je een huizenhoge studieschuld hebt, maar geen diploma, als je het niet meer ziet zitten, omdat de wereld naar de *** gaat, als je verdwaald bent en je innerlijk kompas zoek is, als je je vergelijkt met anderen en je je nooit goed genoeg voelt…

Kortom: volwassen zijn in deze tijd, HOE doe je dat? Vooral niet laten merken dat je net doet alsof? Fake it until you make it? Doe je het alleen, of durf je het samen?