17 jun: Signeersessie Karin Slaughter

Op dinsdag 14 juni verschijnt haar nieuwste boek: ‘Gewetenloos’. En dus bezoekt de wereldberoemde Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter Boekhandel Dominicanen op vrijdag 17 juni voor een signeersessie! Ontmoet je favoriete bestsellerauteur in het echt en neem een gesigneerd exemplaar mee naar huis!

Meer over ‘Gewetenloos’

De nieuwe standalone topthriller van #1 bestsellerauteur Karin Slaughter.

Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal.
 
Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen…

Locatie: Boekhandel Dominicanen Maastricht