2 dec: Letters bij de Lunch – Boeken/lezen onder de boom. Geannuleerd

Op 2 december organiseert Vlam dit jaar opnieuw Boeken/Lezen onder de Boom. Een mooie gelegenheid om voor de feestdagen alvast inspiratie op te doen voor literaire parels, hetzij om cadeau te doen, hetzij om in de kerstvakantie zelf te lezen. Het belooft weer een gevarieerd programma te worden. Henk Groenewegen van boekhandel De Tribune en Janna Navis van boekhandel Dominicanen komen vertellen over hun favoriete literaire romans van het afgelopen jaar. Uiteraard onder muzikale begeleiding, die dit jaar in handen is van componist en pianist Roger Moens. En bij wijze van verrassing zal 1 van de auteurs van de tips die de revue passeren komen voorlezen uit zijn werk. Wie dat is blijft nog even geheim, December is en blijft tenslotte de cadeaumaand vol verrassingen…

Locatie en tijdstip: Centre Céramique, 12.30-13.30 uur /Toegang is gratis.

Aanmelden verplicht : klantenservice@maastricht.nl of 043-3505600

LET OP!

Toegang: Coronatoegangsbewijs verplicht. Alleen middels QR code (hetzij op papier of op de telefoon) plus een legitimatiebewijs. Belgische bezoekers kunnen gebruik maken van het ‘Covid Safe Ticket’ via de app of op papier. Gele boekjes, testuitslagen en/of vaccinatiebewijzen geven geen toegang!

Organisatie: VLAM (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht)