23 sep: Boekpresentatie Ga toch vloggen

Op donderdag 23 september om 19.30 uur vindt bij Boekhandel Dominicanen de boekpresentatie plaats van Saskia van der Hilst met haar boek: Ga toch vloggen. De inloop is vanaf 19.00 uur. Wil je bij deze feestelijke avond zijn? Meld je dan aan via promotie@boekhandeldominicanen.nl

Over Ga toch vloggen

Vloggen is de meest echte en persoonlijke vorm van marketing die veel zintuigen prikkelt. Mits je goed weet hoe je het moet aanpakken. Wil jij als ondernemer ook succesvol en zelfverzekerd leren vloggen, zodat je meer leuke klanten krijgt die vanzelf naar je toe komen? Dan is dit hét boek voor jou!

Met inspirerende voorbeelden, grappige anekdotes, oefeningen en concrete tips en trucs helpt Saskia jou over de drempel en ga je met veel enthousiasme en inspiratie aan de slag met jouw eigen vlogs. Waarschuwing: life will never be the same!

Als je gaat vloggen, komen er toffe dingen naar je toe. Je leven wordt leuker. Bovendien is het supergoedkoop en effectief; je hebt alleen een telefoon met camera nodig. Na het lezen van dit boek droom je niet langer over vloggen, maar durf je het ook en sta je in de doe-stand. Dit boek trekt je namelijk over de streep.

Saskia van der Hilst-Tilmans is een marketeer in hoofd en hart. De kracht van videomarketing en met name van vloggen heeft zij aan den lijve ondervonden. Het succes dat dit haar heeft gebracht, deelt ze graag. Dit doet ze onder andere door trainingen te geven. Haar missie: Nederland het meest vloggende land van de wereld maken.

Locatie: Boekhandel Dominicanen Maastricht / Toegang is gratis