18 sep: Uitreiking Leo Herberghs Poëzieprijs 2021

Graag heten we u welkom bij de uitreiking van de Leo Herberghs Poëzieprijs op zaterdag 18 september 2021 vanaf 14.00 uur. De tweede uit een nieuwe reeks van de Leo Herberghs Poëzieprijs wordt uitgereikt aan Marieke Lucas Rijneveld.

De literaire bijeenkomst vindt plaats in het Centre Céramique aan de Avenue Céramique 50 te 6221 KV Maastricht. Door de vigerende coronamaatregelen mogen slechts 45 gasten aan het evenement deelnemen. We gaan ervan uit dat u gevaccineerd bent. Laat ons weten of u van plan bent te komen (klik op: info@dichterinbeeld.nl). 
Wie het eerst komt het eerst maalt.

Het programma is als volgt:
14.00 uur: Ontvangst met koffie/thee/fris en muziek van het ‘Joep van Leeuwen International Trio’ met Joep van Leeuwen (gitaar), Julien Fraipont (contrabas) en David Sommen (drums)
14.30 uur: Start literair programma:Kort welkom door Johan Dinjens, voorzitter Dichter in Beeld. De wethouder cultuur van Maastricht Frans Bastiaans verwelkomt u. Frans van Wijmen, voorzitter jury, licht de keuze toe De wethouder reikt de prijs uit. Muzikale voordracht door het trio van Joep van Leeuwen; jazz 15.15 uur: pauze
15.30 uur: Voordracht gedicht door Marieke Lucas Rijneveld. Muzikale voordracht. Voordracht Govert Derix 16.00 uur: Afsluiting, korte nazit en boekentafel van De Tribune

Graag tot ziens op zaterdag 18 september 2021 vanaf 14.00 uur wensen u Johan Dinjens, Harald Merckelbach  en Gijs van Elk, bestuur stichting Dichter in Beeld.