Zomer 2021: Schrijfwedstrijd Centre Céramique

instagram story_1080x1920-algemeenSchrijfwedstrijd met Leon Verdonschot

PR foto LEON Credits Bob Bronshof cms

De Boekenweek is helaas weer voorbij ,we moeten weer een jaar wachten… of toch niet ? De schrijfwedwedstrijd met schrijver/presentator Leon Verdonschot gaat nog de hele zomer door. Leon heeft een spannende intro geschreven maar hoe loopt dit af ? Maak dit verhaal af en laat anderen meegenieten. De beste verhalen krijgen onder andere een plek op onze website en de winnaars kunnen deelnemen aan een masterclass SCHRIJVEN olv Emile Hollman. Wij zijn zo benieuwd naar alle verhalen. Heb je zelf schrijfambities of ken je iemand die dit heel leuk zou vinden ? Geef het door, de verhalen hoeven pas 15 augustus te worden ingeleverd.
Meer info:

https://www.centreceramique.nl/schrijfwedstrijd