juli-aug: Zin in Zomer 2020 Genk/Hasselt/Sint-Truiden

Een hele zomer lang Zin in Zomer in Genk, Hasselt en Sint-Truiden

Naast het festivalweekend van 28, 29 en 30 augustus zal Zin in Zomer de hele zomer lang aanwezig zijn in Genk, Hasselt en Sint-Truiden. Je kan tentoonstellingen bezoeken en allerlei activiteiten meemaken in de drie steden. Het thema ‘Natuur’ loopt als een rode draad door Zin in Zomer 2020. Lees al meer over het zomerprogramma in Genk en Hasselt. De zomeractiviteiten in Sint-Truiden worden nog uitgewerkt en volgen binnenkort. We houden je op de hoogte via social media en onze digitale nieuwsbrief.

Festivaldag 28/08 in Genk

Workshops Mag je haaien aaien?, gezinswandelingen, een lezing rond kunst en literatuur, een literaire wandeling in een natuurgebied. Zin in Zomer stelde in Genk een mooi programma voor jong en oud samen voor de festivaldag op vrijdag 28 augustus. Anders dan gewoonlijk in dit bijzondere jaar maar helemaal ‘coronaproof’. En (bijna) helemaal gratis!

Festivaldag 29/08 in Hasselt

Allerlei leuke workshops met illustratoren op verschillende plekken in Hasselt. Een route langs (getekende) dieren en illustratietentoonstellingen. Het wordt een avontuurlijke Zin in Zomerdag in Hasselt dit jaar.

Festivaldag 30/08 in Sint-Truiden

Een po√ętische wandeling met gids langs groene plekken in de stad. Daar kom je 5 dichters tegen: gevestigde waarden en jong (lokaal) talent. Aan het eind wacht een leuke workshop. Helemaal gratis.

Meer info over alle activiteiten en reserveringen: www.zininzomer.be