6 sep: Boekpresentatie Hanneke Koene

Het Samenwerkingsverband Noorbeek heeft het genoegen u uit te nodigen voor de presentatie van het boek vol oorlogsherinneringen waar zoveel mensen een steentje aan hebben bijgedragen: De Engelbewaarders hebben het hier druk gehad, geschreven door Hanneke Koene

De boekpresentatie vindt plaats in de feesttent in de wei naast Ag’n Boomsjoel netbuiten de bebouwde kom (gps: bovenstraat 38 6255 AV Noorbeek). Het programma start om 19.00 uur, (inloop vanaf 18.30 uur) en duurt tot21.00 uur. U hoeft dan nog niet naar huis, want we zetten de avond voort met een gezellige vinylavond. Indien u familie of vrienden wilt meenemen is dat geen enkel probleem.

Het boek is ter plekke ook te koop en u kunt het laten signeren. Helaas kunt u daar niet pinnen. Het boek kost € 14,95.

Parkeren kunt u in het weiland tegenover het feestterrein. Mensen die slecht ter been zijn kunnen tot aan de feesttent voorrijden.

Meer info over het boek en andere activiteiten: www.12-09-1944.nl