12 dec: Presentatie dichtbundel Ad Frijns

Woensdag 12 december om 15.00 uur presenteert Ad Frijns het eerste exemplaar van zijn nieuwe gedichtenbundel “Uit het leven gegrepen” aan burgemeester Annemarie Penn-Te strake. Opnieuw heeft Ad Frijns een gedichtenbundel van 50 gedichten samengesteld, waarin de “momenten van het leven” in dichtvorm zijn beschreven. Veel gedichten van Ad zijn al gepubliceerd als vaste rubriek in diverse wijk- en clubbladen, waarvoor hij grote waardering heeft ontvangen.

De reacties op zijn eerste gedichtenbundel “Gediechten vaan Ad Frijns” en de waardering van de vaste lezers van zijn rubrieken hebben hem geïnspireerd tot het samenstellen van deze nieuwe bundel van 50 gedichten.

De opbrengst van de verkoop zal geschonken worden aan onderzoek voor kankerbestrijding.

Locatie: Boekhandel Dominicanen Maastricht