18 nov: magical art book fair

Van harte welkom op 18 november in de Van Eyck voor de eerste MAGICAL ART BOOK FAIR, 12.00-18.00 uur

De wereldtop van Risoprinters, -uitgevers en -kunstenaars is van 16 tot en met 18 november in de Van Eyck voor de derde editie van de Magical Riso Biënnale. Een driedaags event dat bestaat uit twee conferentiedagen (volgeboekt) en een afsluitende dag waarop de Magical Art Book Fair wordt georganiseerd. Aan deze kunstboekenbeurs doen meer dan 45 deelnemers – onafhankelijke uitgevers, kunstenaars, grafisch ontwerpers – van over de hele wereld mee. Ontdek unieke kunstenaarsboeken, in kleine oplage gemaakte magazines, speciale edities en riso-prints.

Tijdens de Art Book Fair zijn er ook boekpresentaties, talks en demonstraties. De Magical Riso-tentoonstelling toont werk dat het afgelopen jaar speciaal voor dit event is gemaakt in het Charles Nypels Lab voor Printing & Publishing van de Van Eyck.
MET
Alexander Barrett (US), Alice Mulder(NL), Bananafish Books (CN), Bronze Age (GB), Chez Rosi (BE), Colour Code (CA), Corners (KR), Dan Walsh (US), Dizzy Ink (GB), Do The Print (ES),Dream Press (ZA), Drucken3000 (DE), DRUKT (NL), Endless Editions (US), Facebook Analoglab (US), Fidèle Editions (FR) HATO Press GB), hawaijj (IL), Igor Arume (BR), Issue Press (US), Jeroen Wellens (NL), Johannes Schwartz (DE), Jure Šajn (SI), Kabinet Studio (BE), Kevin Reynaert (BE), KNUST / Extrapool (NL), Kristina Alijošiuteÿ (LT), Lafayette Anticipations (FR), Lucky Punch Press (DE), malenki.net (DE), Marie Campistron (FR), Martian Press (US), Martín La Roche (CL), Michael van Kekem (NL), OYE (KR), Paper Cuts (US), Paul Bailey (GB), Perfectly Acceptable (US), Pointed Press (US), Quintal Éditions (FR), Raum Press (ES), Risotto Studio (GB), Risolve Studio (US), Rope Press (GB), RUJA Office (GB), Sarah Alfarhan (KW), Sofie Joossen (BE), We make it (DE), Wobby.Club (NL), Zohra Opoku (GH), 0.00 (TW)

Locatie: Van Eyck, Academieplein 1, Maastricht
Meer info: www.janvaneyck.nl