1 nov: Letters bij de lunch- Drie schrijvers aan het woord: Frans Budé, Emma Crebolder en Hans Kanters.

In deze aflevering van Letters bij de Lunch staan drie leden van VLAM (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht) centraal, die het afgelopen jaar een boek hebben gepubliceerd. Zij willen graag vertellen over hun recente werk en schrijverschap. Jet van Aalst en Liesbeth Vonhögen zullen de auteurs voorstellen en kort interviewen, waarna de schrijver zelf aan het woord komt. Een kans bij uitstek om deze drie VLAM-coryfeeën beter te leren kennen!
Het gaat om de volgende titels: ‘De dagen’ van Frans Budé, waarin hij terugblikt op zijn katholieke jeugd in het Maastricht van de jaren vijftig. ‘Opsnuiven’ van Emma Crebolder is een bundel met gedichten over geur, herinnering en verre oorden en Hans Kanters met ‘De danser van Katendrecht’, een historische roman over de sparringpartner van de beroemde Rotterdamse bokser Bep van Klaveren.

Lunchpauzeprogramma i.s.m. VLAM
Locatie: Centre Céramique Maastricht
Tijdstip: 12.30 – 13.30. Toegang is gratis

Met boekverkoop en signeersessie