16 sept: Dominicanen Leesclub met Japanse literatuur

Zondag 16 september is de leesclub gewijd aan de moderne Japanse literatuur. Toevallig is dat niet, want dit jaar mogen we een aantal prachtige Japanse romans in het Nederlands vertaald verwachten. Ik kan u nu al noemen Yasushi Inoue: Het jachtgeweer (prachtig!). En Junpei Gomikawa: Menselijke voorwaarden. En nog veel meer. Reden genoeg dus om hieromheen een leesclub te organiseren, samen met Schwob, de club die garant staat voor het verschijnen van de mooiste klassiekers uit de wereldliteratuur. Zie voor meer info: www.schwob.nl.  De bijeenkomst staat onder leiding van cultuurwetenschapper Marie Kleijnen.

Inloop vanaf 10.00. De leesclubs vinden plaats van 10.30 tot 12.00. De Dominicanenkerk is dan speciaal geopend voor de deelnemers aan de leesclub. Deelname kost €5,00 (incl. drankje). U kunt zich aanmelden via promotie@boekhandeldominicanen.nl. Het is aan te bevelen om al een van de genoemde titels van tevoren  te lezen. Mocht u meer willen weten: in onze boekhandel vindt u extra informatie

Locatie: Boekhandel Dominicanen Maastricht