6 sept-11 okt: Schrijfcursus ‘Het hangt nu weer stil in de kast’

Levensverhalen  schrijven over onze kleren

Veel gedragen kleren. Feestjurken. Ruilen. Zondagse kleren. Van oud  nieuw maken. Kostuums. Nachtkleding. Verven. Voddekleren. Troostkleren. Vermaken, verstellen, repareren, ’keren’ van kleding. Herinneringskleden. Verkleedkleren. Zomermode. Uniformen. Lievelingskleren.

Een kleine schrijfcursus
We hebben allemaal verhalen over de kleren die wij in ons leven kochten en droegen. Vier ochtenden zoeken, vinden en schrijven we kleding-herinneringen. Op zoek naar fragmenten uit ons eigen levensverhaal.Voor mensen die graag (willen) schrijven. Schrijfervaring hoef je niet te hebben!

Begeleid door José Franssen, andragoge en levensverhalendeskundige. Zij gaf talloze schrijfcursussen.
Organisatie: Het Kloppend Hart i.s.m. VLAM
Waar:            Buurtcentrum St. Pieter, Pastoor Kribsweg 14A, Maastricht
Wanneer:      6 en 13 september, 4 en 11 oktober 2018, 10.30-13.00 uur
Kosten:         € 90,- inclusief koffie en thee

Aanmelden: bij José Franssen, info@josefranssen.nl , 043-3214672