15 juli: Literaire Zomer met Niña Weijers in Centre Céramique

Zaterdagmiddag 15 juli van 14.30-16.00 uur vertelt Nina Weijers (Nijmegen, 1987) in het Nederlands én Duits over haar boek `De consequenties`. Minnie Panis was als kind al een raadsel voor haar moeder, een baby die niet wilde huilen. Nu, bijna dertig jaar later, is zij nog steeds teruggetrokken, ogenschijnlijk fragiel, maar stellig betoverend anders en tegelijk gevierd in de Nederlandse kunstwereld…`De consequenties` is een boek over de keuze tussen verdwijnen en overleven en het grote verlangen door een ander gezien te worden.

Deze activiteit vindt plaats in het kader van de 18e Literarischer Sommer 18Literaire Zomer in Aachen; Bedburgh-Hau; Dusseldorf; Krefeld; Monchengladbach; Neuss; Heerlen; Kerkrade; Maastricht; Sittard; Vaals. Voor het tweede jaar is Centre Céramique Stadsbibliotheek een van de deelnemers aan het Literaire Zomer festival in de Euregio.

Deelname: € 5,50 / € 4,50 voor bibliotheekleden (korting alleen tijdens voorverkoop), inclusief koffie. Aanmelden: klantenservice@maastricht.nl of 043-3505600. Locatie: Centre Céramique. Meer info: www.literarischer-sommer.eu