14 jan: Open Podium Poëzie Maastricht

Spreek poëzie, wij luisteren.
Op deze middag organiseert Open Podium Poëzie Maastricht tijdens de Maand van de Poëzie (i.s.m. stichting PEM en Centre Céramique) een open podium waar iedereen welkom is om poëzie voor te dragen. Het mag eigen werk zijn maar dat hoeft zeker niet. En het mag in elke taal. Gezien Maastricht veel nationaliteiten herbergt, nemen we als doel om 12 verschillende talen of dialecten ten gehore te brengen! Inspiratie kan gehaald worden uit het landelijke thema van de Poëzieweek ‘THEATER, uitstromend in het pluche van de zaal’. Maar u bent natuurlijk ook vrij zelf te kiezen. Er zijn ook gedichtenbundels aanwezig om een keuze  uit maken.
Het programma wordt opgeluisterd door ‘Daniel Rodriguez & Vue’. De Latijns Amerikaanse gitarist/zanger Daniel Rodriguez zal samen met een percussionist het wereldlijke karakter van deze middag  kracht bijzetten met zijn Zuid-Amerikaanse en Spaanse liederen. De toegang/deelname is gratis. Er is een kleine bar aanwezig met de normale tarieven.

Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden om iets voor te dragen, dan kunt u terecht bij Lonneke ten Hooven: lontenhooven@gmail.com
Meer info: www.stichtingpem.nl   Wees welkom!

Locatie: Leescafé Centre Céramique
Tijdstip: 14.30-16.30 uur